MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Het DunaAtelier is weer open

27-05-2013

Dunavie voelt zich (mede)verantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen in de Katwijkse wijken. Daarom richten wij ons zowel op de woning als de woonomgeving. Ook hechten wij veel waarde aan initiatieven die het wonen in de wijken veraangenamen.

DunaAtelier is zo’n initiatief. Het gebouw is eigendom van Dunavie en wordt verhuurd aan Stichting Kunstvereeniging Katwijk (SKK). Het DunaAtelier is een ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Er worden verschillende schilderijen tentoongesteld. Deze schilderijen zijn ook te koop. Het DunaAtelier is officieel op dinsdag 7 mei voor de derde achtereenvolgende jaar geopend.

Nieuwe plek
De komende twee jaar staat het DunaAtelier op de boulevard van Katwijk, op de hoek van de Voorstraat (voormalig hotel Riche). Voorheen stond het DunaAtelier in de zomerperiode op het strand. Door de werkzaamheden aan de kustversterking en de parkeergarage kon het DunaAtelier niet meer op het strand blijven staan.

Activiteiten
In de zomermaanden worden veel activiteiten georganiseerd in het DunaAtelier. Zo komen van 28 juni tot 5 juli ongeveer vijftien kunstenaars uit binnen- en buitenland in Katwijk schilderen tijdens het Katwijk EN PLEIN AIR evenement. Hun schilderijen worden tentoongesteld in het DunaAtelier en zijn daar ook te koop. Ook organiseert de Stichting Kunstvereeniging Katwijk schilderworkshops voor kinderen en volwassen en worden er lezingen gehouden.

De toegang tot het DunaAtelier is gratis. Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website www.schilderenaanzee.nl.

 

        Voorheen stond het DunaAtelier op het strand.
 


 

< Terug naar overzicht