MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Bekijk Westerhaghe van dichtbij tijdens de Dag van de Bouw

27-05-2013

Op zaterdag 1 juni organiseert Bouwend Nederland de landelijke Dag van de Bouw. Op deze dag opent Heijmans Woningbouw de deuren van het nieuwbouwproject Westerhaghe in Rijnsburg. Dit biedt u de kans het project van dichtbij te bekijken.

Bouw is in volle gang
De bouw van de woningen in de nieuwbouwwijk Westerhaghe in Rijnsburg is in volle gang. Dunavie realiseert hier 52 ruime eengezinswoningen en 62 comfortabele appartementen. Ook worden 26 sociale huurappartementen op deze locatie gebouwd. Dit nieuwbouwproject van Dunavie vormt het laatste gedeelte van de nieuwe wijk Westerhaghe midden in Rijnsburg. Naar verwachting worden de eerste eengezinswoningen eind 2013 opgeleverd. De appartementen worden in de loop van 2014 opgeleverd.

Ruim 80% van alle woningen verkocht
Bouwbedrijf Heijmans Woningbouw werkt op dit moment aan de fundering van de eengezinswoningen. Van een aantal woningen staan zelfs de muren al en ligt de eerste verdiepingsvloer er in. Inmiddels zijn 99 van de 114 te realiseren woningen in het laatste gedeelte van deze nieuwe wijk verkocht.

Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon langskomen en zich melden bij de ingang van de bouwkeet tegenover de snackbar. De bouwplaats is van 10.00 tot 16.00 uur opengesteld voor belangstellenden. U bent van harte welkom een ‘kijkje achter de schermen te nemen’ van dit nieuwbouwproject dat volop in aanbouw is.


 

< Terug naar overzicht