MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Nieuwe schoonmaakbedrijven

27-02-2013

Sinds 1 maart werkt Dunavie met twee nieuwe bedrijven voor het schoonmaken van de entrees en gezamenlijke ruimtes en het zemen van de ramen van gebouwen. Dit betreft gebouwen waar ook voor 1 maart al werd schoongemaakt door een ander bedrijf. De bewoners hebben hierover onlangs een brief ontvangen.

De gebouwen boven de Rijn (noord) worden schoongemaakt door Trion Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Beneden de Rijn (zuid) wordt schoongemaakt door De Zwart Facilitaire diensten B.V.

De bedrijven maken schoon en zemen de ramen. In een aantal gebouwen rijden zij ook de vuilcontainers naar buiten en binnen. Verder krijgen zij, naast hun standaard werkprogramma, eventueel extra opdrachten van Dunavie. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het verwijderen van graffiti, het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning, het strooien van zout bij sneeuwval et cetera.

Heeft u vragen over de schoonmaak in uw woongebouw? Kijk bij de meestgestelde vragen onder 'schoonmaak gebouwen' voor het antwoord op uw vraag. Staat het gewenste antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

< Terug naar overzicht