MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Nieuwe overeenkomsten CV onderhoud

21-12-2012

Donderdag 6 december 2012 ondertekenden Alfred Busser (directeur-bestuurder van Dunavie), Rens Buik van Installatie- en Servicetechniek Lievers B.V en Rinus Brouwer van Energiewacht West-Nederland een samenwerkingscontract. Dit contract betreft een contract in de vorm van een prestatieovereenkomst voor het onderhoud aan de cv ketels en geisers in de woningen van Dunavie. Naast het onderhoud aan de cv ketels en geisers zijn procesoptimalisatie en verbetering van de informatievoorziening richting de huurders belangrijke aspecten binnen deze nieuwe samenwerking.

Prestatieverbetering
Dunavie is ontstaan uit een fusie en heeft daardoor circa 6.500 afzonderlijke cv installaties in beheer. Door dit grote aantal installaties en de verschillende type contracten, van voor de fusie, voor cv onderhoud ontstond de behoefte aan een eenduidige nieuwe contractvorm. Uitgangspunten bij de keuze voor het type contract waren een open en transparante werkwijze tussen de onderhoudspartijen en Dunavie. Daarnaast heeft Dunavie samen met de onderhoudsbedrijven de ambitie om de prestaties continu te verbeteren.

Transparante samenwerkingsvorm
Dunavie heeft met beide partijen een prestatieovereenkomst gesloten. Onderdeel van de prestatieovereenkomst is dat partijen regelmatig de prestaties van de installaties en de onderhoudsbedrijven zelf evalueren en verbeteren. Deze transparante samenwerkingsvorm levert onder andere informatie op over de status van een storing, het behalen van de overeengekomen niveaus op het gebied van responsetijden, maximale storingsgraad en de telefonische bereikbaarheid van de cv onderhoudspartijen. Hierdoor wordt de informatievoorziening in de keten cv onderhoudsbedrijf, Dunavie en de huurder verbetert. Ieder kwartaal worden de niveaus van dienstverlening beoordeeld in een evaluatie.

 

Alfred Busser (directeur-bestuurder Dunavie) en Rens Buik (directeur servicetechniek Lievers B.V.) tekenen de samenwerkingsovereenkomsten
 

< Terug naar overzicht