MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie start met de bouw van Westerhaghe.

19-12-2012

De beslissing is gevallen. Dunavie is gestart met de de bouw van de 52 ruime eengezinswoningen en 62 comfortabele appartementen in Westerhaghe. In de eerste helft van 2013 nemen wij een besluit over de bouw van de geplande 26 huurwoningen. Dit nieuwbouwproject van Dunavie vormt het laatste gedeelte van de nieuwe wijk Westerhaghe midden in Rijnsburg.

Planning
Bouwbedrijf Heijmans is begonnen met het inrichten van de bouwplaats. Het graafwerk is gestart en kort daarop volgt het aanbrengen van de funderingspalen. In de loop van 2013 bereiken de woningen en appartementen hun hoogste punt.

Nog te koop
Wilt u ook wonen in Westerhaghe? Dat kan. Op dit moment zijn er nog koopappartementen (vanaf € 164.500) en eengezinswoningen (vanaf € 294.000) beschikbaar. Meer informatie vindt u op Westerhaghe.nl.

Westerhaghe bijna afgerond
De woningen en appartementen die nu worden gebouwd, vormen de laatste plandelen van het project Westerhaghe. Het totale project bestond uit de sloop van 310 appartementen en de bouw van 189 koopappartementen, 52 koopeengezinswoningen en 141 huurappartementen. De koopappartementen en koopeengezinswoningen zijn voor een deel met een Koopgarant-korting verkocht, waardoor ze betaalbaarder zijn gemaakt voor de kopers. Ook de voorzieningen in de wijk (horeca, speeltuin, dierenweide, park) zijn verplaatst en vernieuwd. De wijk is daardoor moderner, mooier en gevarieerder geworden.

De eerste overdracht bij notaris is een feit. Op dinsdag 11 december tekende familie Heemskerk bij de notaris de akte.


 

 

< Terug naar overzicht