MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie reikt prijzen uit aan winnaars serviceabonnement

28-11-2012

Vanaf oktober 2012 kunnen huurders van Dunavie deelnemen aan het serviceabonnement. Een nieuwe dienst van Dunavie waardoor huurders kleine reparaties, die volgens het huurrecht onder de verantwoordelijkheid van de huurder vallen, niet meer zelf hoeven uit te voeren. Voor € 5 per maand voert Dunavie deze kleine reparaties uit. Het serviceabonnement is samen met de Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek (SHD) ontwikkeld. Begin september ontvingen alle huurders een informatiepakket over deze nieuwe dienst. Huurders die zich voor 31 oktober 2012 aanmeldden, maakten kans op mooie prijzen. Inmiddels zijn de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Trekking en prijsuitreiking
Uit aanmeldingen die Dunavie voor 31 oktober 2012 heeft ontvangen, zijn vijfentwintig winnaars getrokken. Onder de deelnemers is één waardebon van € 2.500 te besteden aan een van de diensten van Dunavie (bijvoorbeeld het laten opknappen van een badkamer of keuken), vier Dunavie kluswaardebonnen van € 500 en een jaar lang gratis serviceabonnement ter waarde van € 60 verloot. Verhees en Van der Plas Notarissen uit Katwijk is bij de trekking van de prijzen betrokken geweest.

Op dinsdag 27 november zijn de prijzen feestelijk uitgereikt. De vijfentwintig winnaars ontvingen uit de handen van Cees Oostindie, voorzitter van de SHD, hun prijs. Mevrouw Shemoon - Zuijderduijn was de gelukkige winnaar van de hoofdprijs. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig nagepraat.

Serviceabonnement is een succes
Inmiddels neemt meer dan 42% van onze huurders deel aan het serviceabonnement. Een goed resultaat. Meer informatie en de voorwaarden voor deelname aan het serviceabonnement van Dunavie is te lezen op www.dunavie.nl.

 

De gelukkige prijswinnaars

< Terug naar overzicht