MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Actie verlengd! Koop een rookmelder bij Dunavie met hoge korting!

01-11-2012

In oktober is de landelijke brandpreventieactie ”Wat doe jij bij brand?’’ van start gegaan. Net als vorig jaar ontvingen huurders van Dunavie bij het bewonersblad Dunavia de brandpreventiekrant met handige tips en veel informatie. Daarnaast heeft Dunavie een speciale actie: wij bieden bewoners een rookmelder aan met hoge korting. Huurders konden tot en met 31 oktober per adres maximaal twee rookmelders bij ons aan de balie tegen hoge korting kopen. Deze actie is verlengd. Zolang de voorraad strekt kunt bij ons aan de balie een rookmelder aanschaffen. Tot en met 20 november bezoeken wij ook nog een aantal complexen waar u tussen 16.15 en 18.00 uur de rookmelders kunt kopen. Indien u dat wilt, plaatsen wij hem dan direct voor u.


Actie
In de maand oktober kunnen huurders per adres maximaal twee rookmelders met hoge korting via Dunavie kopen. De rookmelder kost € 10 per stuk en heeft een winkelwaarde van € 24,95 per stuk. Wij hebben gekozen voor een kwalitatief goede melder met een levensduur van minimaal tien jaar bij goed onderhoud. Bij de aanschaf ontvangt de huurder ook een plaatsingsadvies. De huurder kan met de kortingsbon uit de Dunavia de rookmelder(s) bij ons kantoor aan de Valkenburgsweg aanschaffen. Ook bezoeken wij samen met een afvaardiging van de brandweer Katwijk tien, vooral ouderencomplexen. Huurders kunnen de rookmelder(s) in de hal van het complex aanschaffen en indien nodig adviseren/helpen wij huurders ook direct met het plaatsen van de rookmelder.

Waarom een rookmelder?
De meeste slachtoffers bij brand vallen in de eigen woning. In minder dan 5 minuten kan een beginnend brandje zich uitbreiden tot een uitslaande brand met verduisterende en giftige rook, die bewoners binnen 3 minuten kan verstikken. Iedere seconde telt dan. In uw slaap wordt u niet wakker van rook maar wel van geluid. Rookmelders maken het verschil tussen leven en dood.
< Terug naar overzicht