MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Verkoop Westerhaghe loopt voorspoedig

15-10-2012

De verkoop van de nieuwbouwwijk Westerhaghe in Rijnsburg loopt voorspoedig. Dunavie slaagt erin Westerhaghe vlot te verkopen. Het project vormt het laatste gedeelte van de wijk Westerhaghe in de dorpskern van Rijnsburg. Dunavie realiseert hier, in samenwerking met aannemer Heijmans Woningbouw die de woningen bouwt, 62 appartementen en 52 eengezinswoningen in de koopsector en 26 huurappartementen. De appartementen en eengezinswoningen in Westerhahge zijn goed ontworpen en scherp geprijsd.

Meer appartementen met korting
De verkoop van de appartementen met Koopgarant-voorwaarden is een groot succes. Daarom verkoopt Dunavie vanaf                1 oktober vrijwel alle nog beschikbare appartementen in Westerhaghe met 12,5% Koopgarant-korting. De appartementen starten hiermee met een verkoopprijs van € 164.500 v.o.n.; 12,5% lager dan de reguliere verkoopprijs van € 188.000. Dunavie verwacht hiervoor weer veel belangstelling.

Eengezinswoningen bijna verkocht
In Westerhaghe worden 24 vrije sectorwoningen en 28 Koopgarant eengezinswoningen gebouwd. Alle 28 eengezinswoningen onder Koopgarant-voorwaarden zijn inmiddels verkocht. Wel zijn er nog enkele vrije sector woningen beschikbaar. De prijzen van deze woningen zijn vanaf € 294.000 v.o.n.

Planning start bouw
De verkoop loopt voorspoedig. Dunavie verwacht begin 2013 te starten met het bouwen van de eerste huizen. Een exacte datum wordt nog niet afgegeven.

Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan vindt u alle informatie op www.westerhaghe.nl. Liever persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op met De Leeuw makelaardij via telefoonnummer (071) 405 16 16.

< Terug naar overzicht