MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Ook dit jaar veel activiteiten in DunaAtelier

27-06-2012

Dunavie voelt zich (mede)verantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen in de Katwijkse wijken. Daarom richten wij ons zowel op de woning als de woonomgeving. Ook hechten wij veel waarde aan initiatieven die het wonen in de wijken veraangenamen. DunaAtelier is zo’n initiatief. Het gebouw op strandvak 8 ter hoogte van de Oude Kerk in Katwijk is eigendom van Dunavie en wordt jaarlijks van mei tot medio september verhuurd aan Stichting Kunstvereeniging Katwijk. Het DunaAtelier is een ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Er worden verschillende schilderijen tentoongesteld. Deze schilderijen zijn te koop.

Workshops voor jong en oud
De afgelopen jaren was er veel belangstelling voor de workshops in het DunaAtelier. Daarom is het programma voor de komende zomer flink uitgebreid.
Gedurende negen dagen geven negen verschillende professionele kunstenaars diverse workshops voor volwassenen. De docenten zijn En Plein Air schilders die verbonden zijn aan de Kunstvereeniging. Door de verscheidenheid aan kunstenaars komen er verschillende technieken aan bod. Ook voor kinderen komen er weer workshops. De data worden in de loop van de maand juni bekend gemaakt.

Lezingenreeks Praatje Kunst
Ook voor lezingen over de schilderkunst kunt u in het DunaAtelier terecht. Op 13 juli start Joke Slings met een lezing over de rol die kunstenaars al vanaf 1900 hebben gespeeld bij de bevordering van het toerisme in Katwijk.

Meer informatie?
Het uitgebreide programma en informatie over hoe u zich kunt aanmelden, vindt u op www.schilderenaanzee.nl.
< Terug naar overzicht