MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Veel belangstelling voor nieuwbouw Westerhaghe in Rijnsburg

31-05-2012

Er is veel belangstelling voor de nieuwbouw Westerhaghe in Rijnsburg. Dat is gebleken uit het aantal inschrijvingen dat woningcorporatie Dunavie heeft ontvangen voor dit project. Dunavie realiseert hier, in samenwerking met aannemer Heijmans Woningbouw die de woningen bouwt, 62 koopappartementen en 52 eengezinskoopwoningen in het laatste gedeelte van deze nieuwe wijk in Rijnsburg. Tegelijkertijd bouwt Dunavie 26 huurappartementen op deze locatie.

Inschrijving en loting
Nadat op 21 april de verkoop van start is gegaan, konden belangstellenden zich tot en met 18 mei inschrijven voor dit nieuwbouw project bij De Leeuw Makelaardij. In totaal hebben 204 belangstellenden zich ingeschreven. Alle inschrijvers zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de lotingsuitslag door de Leeuw Makelaardij.
Vanaf 4 juni worden door De Leeuw Makelaardij verkoopgesprekken gevoerd met de geïnteresseerden. Eind juni worden de overgebleven woningen aangeboden aan de overige geïnteresseerden.

Nog in aanmerking komen?
Ondanks de verstreken inschrijftermijn is inschrijven voor deze nieuwbouw nog steeds mogelijk en de moeite waard. Alle inschrijvingen die na 18 mei nog binnenkomen, worden geplaatst op een reservelijst. Zodra de verkoopgesprekken zijn afgerond, worden de belangstellenden op de reservelijst geïnformeerd over de mogelijkheden.

Planning
Gezien het aantal inschrijvingen is de kans groot dat wij op korte termijn gaan starten met de bouw. Het project gaat van start zodra er 70% is verkocht. Een exacte datum kan nog niet worden afgegeven, maar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan vindt u alle informatie op www.westerhaghe.nl. Liever persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op met De Leeuw makelaardij via telefoonnummer (071) 405 16 16.
< Terug naar overzicht