MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Woonstichting KBV viert afronding renovatieproject samen met de bewoners

24-09-2008

Op 24 september sluit Woonstichting KBV samen met de bewoners de badkamer - en toiletrenovatie op de Stadhoudersdreef feestelijk af. Tijdens een gezellig samenzijn wordt geproost op het mooie resultaat van de renovatie. De bewonerscommissie van de Stadhoudersdreef wordt extra in het zonnetje gezet vanwege hun enorme inzet.

De badkamers en toiletten van de woningen op de Stadhoudersdreef waren niet meer van deze tijd. Dus besloot de KBV hier wat aan te doen. Er werd, in samenwerking met de bewonerscommissie, een enquête opgesteld om de wensen van de bewoners te inventariseren. Veel van deze bewonerswensen zijn vertaald in het project.

Meedoen aan de renovatie was vrijwillig, 30 van de 36 huurders zeiden ja. De bewoners konden kiezen voor een ligbad of een douche met een scheidingswand. Bovendien konden zij zelf luxe tegels voor hun nieuwe badkamer uitkiezen. Daarnaast hadden een aantal bewoners aangegeven graag een stopcontact en extra lichtpunt te wensen bij de wastafel. De KBV was verheugd dat zoveel bewonerswensen ingevuld konden worden. Daarmee wordt het motto van de KBV ‘Wonen doen we samen’ vertaald naar de praktijk.

Afhankelijk van de werkzaamheden zaten de bewoners zo’n drie tot vier weken in de verbouwing. Gedurende die tijd konden ze gebruik maken van een chemisch toilet en douchen in een nabijgelegen woning. Een beetje kamperen dus, maar met een prachtig resultaat!
< Terug naar overzicht